06 14 552 876 machteld@virtuspd.nl

Over Virtus PD

Mijn naam is Machteld Bakker, Senior HR-professional en eigenaresse van Virtus PD.

Mijn carrière begon ik als Intercedent bij een uitzendbureau, waar ik in vijf jaar tijd veel ervaring met werving en selectie heb opgedaan. Die ervaring kwam goed van pas toen ik als P&O medewerker aan de slag ging. En inmiddels mag ik mijzelf – met ruim 20 jaar ervaring – Senior HR-professional noemen.

Ik ben gecertificeerd TMA (Team) Professional en kan voor jouw organisatie het verschil maken als het gaat om (complexe) strategische vraagstukken.

Senior HR professional

Als HR-professional ben ik werkzaam geweest bij meerdere bedrijven. Ik heb het altijd leuk gevonden om een kijkje in de keukens van diverse bedrijven te nemen, om van ze te leren, om mezelf te blijven ontwikkelen en om elkaar verder te helpen. Dat, in combinatie met mijn ondernemende karakter, maakte het voor mij een logische keuze om uiteindelijk als zelfstandige aan de slag te gaan en Virtus PD in 2013 op te richten.

Virtus PD

Virtus betekent moed, standvastigheid en toewijding. En dat zijn ook de kernwoorden die mij als persoon omschrijven. Ik ben daadkrachtig, duidelijk, eerlijk en to the point. Ik kan makkelijk en snel schakelen en ben sterk juridisch onderlegd op het gebied van arbeidsrecht. Daarnaast word ik gelukkig van ondernemen en om ondernemers te helpen goed te kunnen ondernemen. De flexibiliteit die het ondernemen met zich meebrengt en de mogelijkheid om met mijn passie (namelijk HR) bezig te zijn, zorgen er voor dat ik met plezier mijn klanten help. Ik sta voor klant- en servicegerichtheid, het behalen van resultaten en ik ben recht-door-zee.

Op één lijn met jouw personeel

Er is voor mij niets leuker dan een werkgever weer op één lijn met zijn personeel krijgen. Dat in combinatie met de grote variatie in het HR vakgebied en de wet- en regelgevingen die daarbij komen kijken, maken het voor mij iedere keer weer een fijne uitdaging om daarnaartoe te werken. 

Ik ben ervan overtuigd dat verandering begint bij jezelf, bij jou als ondernemer of jou als medewerker. Ik help graag mensen bewust te worden van alle mogelijkheden (potentie) die er is en laat hen in kansen en mogelijkheden denken, zodat groei wordt gerealiseerd.

Voor wie?

Virtus PD is er voor de (kleine) ondernemers (MKB’er) die graag ondersteuning bij of advies over alles op het gebied van personeelszaken willen. Maar ook particulieren die vragen hebben over bijvoorbeeld een arbeidscontract, ziekteverzuim of arbeidsconflict kunnen bij mij terecht.

Wil je weten hoe ik jou ondersteun? Neem een kijkje op de dienstenpagina of neem direct contact op om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen, waarin wij bespreken wat ik voor jou beteken en hoe ik dit aanpak.

 

CONTACTGEGEVENS

KvK nr. 58446966

VRAGEN? STUUR GERUST EEN BERICHT

 ©  2023 Virtus PD | Webdesign: Jay Bakker | Teksten door: Tekstbureau Swagerman | Ondersteuning van ZZP Assistente