06 14 552 876 machteld@virtuspd.nl

Implementatie Strategisch Talent Management:

“Het binden, boeien en behouden van jouw medewerkers”

Iedereen is op de hoogte van het feit dat de vraag naar medewerkers groot is. Het blijft organisaties bezighouden: “Hoe krijgen wij talent binnen maar vooral ook hoe behouden wij onze medewerkers en hoe komen zij het beste tot hun recht”?

Dit vergt een andere visie op medewerkers en een heldere strategie. Want wat is nu eigenlijk talent en waarom draagt strategisch talent management nu bij aan het behalen van onze doelstellingen?

Iedereen heeft een talent. Bij Strategisch Talent Management gaan wij ervan uit dat ieder persoon beschikt over talenten. Je laat het vuur branden door mensen in te zetten op hun talenten en een beroep te doen op de competenties waar zij gelukkig van worden. En als

hun vuur brand en de juiste focus wordt behouden kunnen deze personen en teams samen er voor zorgen dat jouw bedrijfsdoelstellingen worden gehaald. Dat wil jij toch? Een organisatie met focus, werkplezier en goede resultaten?

Kies jij als organisatie voor de samenwerking met Virtus PD op het gebied van Strategisch Talent Management dan helpen wij jou om strategisch talent management te implementeren en te laten leven in jouw organisatie.

Hoe helpt Virtus PD hiermee? Wij nemen jullie organisatie mee in het verhaal over Strategisch Talentmanagement en de ondersteunende tools TMA en STYR. Wij bieden Masterclasses aan analyseren zowel de medewerkers binnen (als buiten) de organisatie

alsook de teams. Maar vooral zullen wij samen jouw organisatie richten, inrichten en zorgen dat er wordt verricht.

Wij geloven in het feit dat talentmanagement het verschil maakt. Wij geloven in focus en daadwerkelijk doen en niet alleen in dromen! Durf jij de uitdaging aan om het verschil te maken? Neem vooral contact op voor een oriënterende kennissessie.

De TMA-tool is hierin ondersteunend en helpt bij vraagstukken t.a.v. talent management, werving & selectie, re-integratie, outplacement, (loopbaan) ontwikkeling, belonen en teamontwikkeling.

Wat voor dienstverlening kun je aan denken?

  • Strategisch talentmanagement
  • Teamontwikkeling
  • Succession planning
  • Talentgericht trainen & coachen
  • Assessments
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Hybride functiewaardering (waardering van rollen en persoon)
  • TMA Talentanalyse voor b.v. werving en selectie

Hoe doen wij dit? Door samen met de ervaren implementatiepartner HDLG jouw organisatie op weg te helpen om                  Het te Doen en Laten te Gebeuren.

Virtus Personele dienstverlening is certified TMA (Team) Professional

Implementatie samenwerkingspartner HDLG

Meer informatie? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

CONTACTGEGEVENS

KvK nr. 58446966

VRAGEN? STUUR GERUST EEN BERICHT

 ©  2023 Virtus PD | Webdesign: Jay Bakker | Teksten door: Tekstbureau Swagerman | Ondersteuning van ZZP Assistente