06 14 552 876 machteld@virtuspd.nl

Wil je weten wat ik voor jou en/of jouw bedrijf zou kunnen betekenen? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan, waarin we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wat is er fijner dan al je tijd besteden aan je core business? Juist; niets. Die core business is immers de reden dat je ervoor hebt gekozen om ondernemer te worden. Alles daaromheen niet. Gelukkig kun je ‘alles daaromheen’ heel gemakkelijk uitbesteden aan een HR-professional, waardoor jij je kunt focussen op dat wat je graag doet.

HR professional

Door mij in te schakelen als HR-professional kun jij je als ondernemer richten op dat waar je goed in bent, terwijl je weet dat de rest ook in goede handen is. Je kunt bij mij terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van personeel, werving en selectie, alsook verzuimbegeleiding. Ik help b.v. door de personeelsadministratie van je over te nemen. Of ondersteun jou bij het oplossen van bij conflicten of andere kwesties, waardoor je weer op één lijn met je personeel komt. Ook de ontwikkeling van het team als wel het individu pakken wij samen aan, waardoor iedereen in zijn kracht komt te werken.

Ervaring

Door mijn brede ervaring ben ik in staat om jou te voorzien van passend advies. Door mijn ervaringen kan ik goed inschatten waar jij als ondernemer mee te maken hebt en hoe ik je daarin zou kunnen ondersteunen. Dit kan op basis van flexibele uren, je betaald dus alleen waar je mij voor hebt ingehuurd.

CONTACTGEGEVENS

KvK nr. 58446966

VRAGEN? STUUR GERUST EEN BERICHT

 ©  2023 Virtus PD | Webdesign: Jay Bakker | Teksten door: Tekstbureau Swagerman | Ondersteuning van ZZP Assistente