06 14 552 876 machteld@virtuspd.nl

Interim

In bepaalde gevallen is het prettig of nodig om een HR-professional tijdelijk deel uit te laten maken van het team en de organisatie. Bijvoorbeeld bij een project, reorganisatie of als tijdelijke vervanging bij ziekte of verlof. Als interim HR-professional ben ik in te huren als:

HR adviseur en Business Partner

Als HR adviseur en Business Partner geef ik advies op het gebied van personeelszaken (human resources). Wat kun je verwachten? Advies en ondersteuning bij de werving en selectie van nieuw personeel en het inwerkprogramma (recruitment en onboarding). Het gezamelijk opstellen van een budget en formatieplanning. Het voeren van gesprekken zoals b.v. functionerings- en beoordelingsgesprekken, advisering op het gebied van salarissen en arbeidsvoorwaarden (CAO), advisering en ontwikkeling van het organisatie- en personeelsbeleid. Het onderhouden van contacten met de ondernemingsraad of personeelsvertegenwoordiging, advies bij groei of reorganisaties. Alsook het ondersteunen bij de personeelsadministratie, ontwikkeltrajecten en het begeleiden van verzuimtrajecten.

HR Manager

Als HR manager houd ik mij bijvoorbeeld bezig met het managen van het team, de afdeling het bestaande personeel alsook het werven van nieuwe arbeidskrachten. Het adviseren, opzetten en bewaken van het (strategische) HR beleid en de bijbehorende procedures. Benutten, ontdekken en inzetten van de talenten van het team en hen hierin coachen, uiteraard daar waar de organisatie hen het meeste nodig heeft. Om dat te bereiken zal ik me onder andere bezighouden met het beoordelen en opleiden van het personeel, zodat deze in hun kracht komen te werken. Ook zal ik me buigen over het salaris en functioneren van de werknemer en zal ik erop toezien dat de arbeidsvoorschriften en –wetgeving worden nageleefd.

Recruiter

Als recruiter zorg ik ervoor dat de vacatures die openstaan binnen je bedrijf vervuld worden. Ik stel een vacature- en wervingstekst op en zorg dat de vacature via social media en andere kanalen te vinden is. De binnenkomende sollicitaties zal ik beantwoorden, waarna ik een selectie uit de kandidaten maak. Ik ga met deze kandidaten in gesprek, onderhandel over de arbeidsvoorwaarden en gezamelijk kiezen wij de kandidaat die het beste past bij de openstaande functie en het bedrijf.

Casemanager ziekteverzuim

Als casemanager ziekteverzuim zorg ik voor begeleiding van een langdurig zieke werknemer. Ik stel een plan van aanpak op en zorg ervoor dat de afspraken die tussen jou en de werknemer gemaakt zijn en nageleefd worden. Samen zoeken wij naar re-integratiemogelijkheden of interventies die er voor zorgen dat de werknemer sneller terugkeert op het werk. Indien nodig zet ik outplacementtrajecten op  en begeleid deze op de juiste wijze. Ik zorg ervoor dat het dossier voldoet aan de eisen van de WvP en zo goed als mogelijk UWV-Proof zijn.

 

 

Bovenstaande omschrijvingen zijn slechts een korte samenvatting van de dingen die ik als HR adviseur, HR manager, Recruiter of Casemanager ziekteverzuim voor jouw bedrijf kan betekenen. Wil je weten wat ik precies voor jou zou kunnen doen? Neem dan contact op. Ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACTGEGEVENS

KvK nr. 58446966

VRAGEN? STUUR GERUST EEN BERICHT

 ©  2023 Virtus PD | Webdesign: Jay Bakker | Teksten door: Tekstbureau Swagerman | Ondersteuning van ZZP Assistente